S03E07: Waylon

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
S03E07: Waylon
/

Waylon is te gast in Gitaarmannen, de podcast. We praten over hoe hij de gitaar als jong jochie ontdekte in Apeldoorn. Hoe hij altijd al heeft geweten dat ‘dit’ het voor hem was. Over zijn nieuwe single en aankomend album en natuurlijk over zijn favoriete gitaren en gear. Het mooiste wat Waylon vertelde was het volgende: hoe diep hij ook zat, in hoeveel geldnood hij ook zat…hij heeft nooit een gitaar verkocht. De gitaar was heilig. Mooi. En wisten jullie dat Waylon mij vroeger elke zaterdagochtend wakker zong als ik met een kater in bed lag? Hoe dat zit hoor en zie je in deze nieuwe Gitaarmannen, de podcast!

SUPPORT GITAARMANNEN, DE PODCAST!

Het maken van deze podcast kost me veel tijd, en dat vind ik helemaal niet erg. Maar, mocht je je waardering uit willen drukken in een paar euro’s? Dan kan dat natuurlijk! Eenmalige donaties doe je via: http://bunq.me/edmusic
Nieuw dit seizoen is dat je ‘Grote Podcast Vriend’ kan worden. Wat valt je ten deel: Extra content! Zoals de PrĂ©-show. In deze extra podcast behandelen we vragen van de kijkers en meer. We zijn nog niet begonnen, maar de microfoons staan al aan. Daar wil jij bij zijn!
Eenmalige donaties: http://bunq.me/edmusic
Grote Podcast Vriend worden: http://petje.af/edstruijlaart

VRAGEN/OPMERKINGEN?
Stuur een email naar de klantenservice, mijn moeder zit klaar om je vragen te beantwoorden: info@gitaarmannen.nl

ED LIVE
Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour

RADIO
Luister elke zaterdagochtend van 9 tot 12 naar mijn radio programma op Radio Veronica. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek!

Meer info: www.gitaarmannen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.