S03E03: Radboud Withaar

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
S03E03: Radboud Withaar
/

Radboud Withaar studeerde in 98 als docerend musicus af aan het conservatoirum in groningen. in 2000 kwam daar nog uitvoerend musicus 2e fase aan het koninklijk conservatorium in den haag bij. Sinds 95 geeft hij les op divese muziekscholen en speelt in taloze bands. op dit moment speelt hij in The Recipe. Het grote publiek kent radboud waarschijnlijk van Instagram. Daar is zijn ster rijzende en heeft hij al meer dan 75 duizend volgers van over de hele wereld. Hij wordt o.a. gevolgd door de beroemde Amerikaanse gitarist Brad Paisley! Tijd om hem eens aan de tand te voelen over dat online succes en hoe het allemaal zo gekomen is. Dames en heren, vandaag in gitaarmannen de podcast: Radboud Withaar!

GROTE PODCAST VRIEND OF EENMALIGE DONATIE!
Het maken van deze podcast kost me veel tijd, en dat vind ik helemaal niet erg. Maar, mocht je je waardering uit willen drukken in een paar euro’s? Dan kan dat natuurlijk! Eenmalige donaties doe je via: http://bunq.me/edmusic Nieuw dit seizoen is dat je ‘Grote Podcast Vriend’ kan worden. Wat valt je ten deel: Extra content! Zoals de PrĂ©-show. In deze extra podcast behandelen we vragen van de kijkers en meer. We zijn nog niet begonnen, maar de microfoons staan al aan. Daar wil jij bij zijn! 

Eenmalige donaties: http://bunq.me/edmusic
Grote Podcast Vriend worden: http://petje.af/edstruijlaart

VRAGEN/OPMERKINGEN?
Stuur een email naar: info@gitaarmannen.nl

ED LIVE
Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour

RADIO
Luister elke zaterdagochtend van 9 tot 12 naar mijn radio programma op Radio Veronica. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek! 

Meer info: www.gitaarmannen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.