S01E07: HARRY SACKSIONI

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
S01E07: HARRY SACKSIONI
/

Harry Sacksioni mag je gerust een van onze beste gitaristen noemen. De man heeft een carriere en staat van dienst waar je U tegen zegt. Ik kwam Harry een paar maanden geleden tegen tijdens een SixStrings Session XL, waar we allebei onze kunsten mochten vertonen. We deelden een kleedkamer en raakte aan de praat. Ik wist toen al: die moet ik zien te strikken voor deze podcast, want de man kan vertellen. Dat blijkt ook wel, in no-time waren we anderhalf uur verder. Luister en geniet van het verhaal van Harry Sacksioni!

iTunes: http://bit.ly/gitaarmannendepodcastAP
Spotify: http://bit.ly/gitaarmannendepodcastSP
Google Podcasts: http://bit.ly/gitaarmannendepodcastGP
Stitcher: http://bit.ly/gitaarmannendepodcastST


Vanaf september tourt Ed Struijlaart weer met zijn voorstelling ‘Gitaarmannen – van Clapton tot Sheeran’ langs 44 theaters. Tijdens deze voorstelling brengt Ed een ode aan de gitaar en zijn helden (Hendrix, Clapton, Mayer, Santana etc. etc.). Welke liedjes waren voor hem bepalend als beginnend gitarist en wat deed hem beslissen om vol voor zijn muzikale droom te gaan? Ben je liefhebber van gitaarmuziek? Dan ga je natuurlijk naar Gitaarmannen – van Clapton tot Sheeran!

Voor tickets en speeldata:
http://www.gitaarmannen.nl

2 comments on “S01E07: HARRY SACKSIONI

  1. René Voorhuis schreef:

    Beste Ed,

    Pas zeer recentelijk heb ik deze fantastische gitaar mannen podcast ontdekt en kijk en luister ik ook via YouTube. Echter kan ik aflevering Se01E07 met de gitaarvirtuoos Harry Sacksioni niet vinden op YouTube. Heb je deze zo goed verborgen? Al deze wel bestaat zou jij mij dan link kunnen toesturen? Thanks a lot! Keep on doping thuis fantastisch werk. You’re Made For it!

    1. edstruijlaart schreef:

      Hoi René! Dank voor je fijne comment, erg leuk om te lezen! Er zijn helaas een paar afleveringen waar geen video van is. De aflevering met Harry is er 1 van. Helaas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.