S03E01 JETT REBEL (DEEL 2)

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
S03E01 JETT REBEL (DEEL 2)
/

Deel 2 van het gesprek met Jett Rebel. Ik vroeg Jelte wat zijn top 3 gitaristen is, hij kwam met een top 10 op de proppen! Welke gitaar pakt hij mee als zijn huis in de fik staat? Hij doet een vurig pleidooi voor de juiste noten op de juiste plaats. Niet per sé less is more, maar de timing. Ook hebben we het over hoe hij deze hele c****-crisis is doorgekomen en loopt hij leeg over de regering ‘ik vind dat ze nooit meer naar een concert mogen!’. Hoe zit het met de opnames van het nieuwe Hall & Oates album waar hij als producer bij betrokken is? Je hoort het in het 2e deel van deze Gitaarmannen, de podcast.

ps. In de podcast kom ik er ff niet op, maar ik bedoel natuurlijk ‘Kinderdijk’.

WORDT GROTE PODCAST VRIEND!
Nieuw dit seizoen is dat je ‘Grote Podcast Vriend’ kan worden. Wat valt je ten deel: Extra content! Zoals de Pré-show. In deze extra podcast behandelen we vragen van de kijkers en meer. We zijn nog niet begonnen, maar de microfoons staan al aan. Daar wil jij bij zijn!
Ga naar: http://petje.af/edstruijlaart

VRAGEN/OPMERKINGEN?
Stuur een email naar: info@gitaarmannen.nl

ED LIVE
Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour

RADIO
Luister elke zaterdagochtend van 9 tot 12 naar mijn radio programma op Radio Veronica. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek! Vraag je favoriete gitaarplaat aan via de gratis Radio Veronica app.

Meer info: www.gitaarmannen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.