#49 – Jan Akkerman

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
#49 - Jan Akkerman
/

(with subtitles!)Jan Akkerman interview

Deze man stond bovenaan mijn lijstje om te gast te hebben in de podcast. De primes inter pares der Nederlandsche gitaristen! In deze podcast praat Jan Akkerman over zijn liefde voor de gitaar en lopen we door zijn roemruchte carriere heen. Jan Akkerman, misschien wel de grootste gitarist die Nederland ooit heeft voortgebracht. Werd in 1973 door Melody Maker uitgeroepen tot beste Gitarist van de Wereld ten tijde van zijn betrekking bij Focus (wereldhit: Hocus Pocus). Wat deed dit met hem? We hebben het over zijn liefde voor de Gretsch en Jan is al die tijd mee blijven bewegen met de tijd. Zo maakt hij al jaren en jaren zijn muziek met de computer. Een dik uur genieten van de wijsheden van Jan Akkerman.

Als je de podcast kan waarderen: abonneer je op mijn kanaal en druk op het belletje!

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door ‘The Fellowship of Acoustics’. Dé winkel voor premium gitaren en als luisteraar en kijker heb je recht op 5% korting op ALLES in de shop. Gebruik ‘GITAARMANNEN’ bij de check-out.


🙌*SUPPORT GITAARMANNEN, DE PODCAST!*🙌 Het maken van deze podcast kost me veel tijd, en dat vind ik helemaal niet erg. Maar, mocht je je waardering uit willen drukken in een paar euro’s? Dan kan dat natuurlijk! Eenmalige donaties doe je via: http://bunq.me/edmusic Nieuw dit seizoen is dat je ‘Grote Gitaar Vriend’ kan worden. Wat valt je ten deel: Extra content! Met elke gast neem ik een extra aflevering op waarin ik onder meer de 3 favo gitaristen van de gast bespreek.

Eenmalige donaties: http://bunq.me/edmusic Grote Gitaar Vriend worden: http://petje.af/edstruijlaart

⁉️ VRAGEN/OPMERKINGEN?⁉️ Stuur een email naar de klantenservice: info@gitaarmannen.nl

🎸ED LIVE🎸 Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour

📻RADIO📻 Luister elke zondag van 18 tot 20 naar mijn radio programma op Radio Veronica. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek!

📢*Meer info: www.gitaarmannen.nl*📢

#janakkerman #focus #gitaarmannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.