#46 – Eric Corton

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
#46 - Eric Corton
/

Bekijk hier de aflevering met Eric Corton

Welkom bij een nieuwe Gitaarmannen de podcast, met vandaag een duizendpoot. Muzikale duizendpoot, maar ook iemand die je kent als acteur, tv en radio presentator en schrijver. Eric Corton is vandaag mijn gast. Persoonlijk ken ik Eric al een jaartje of 20, vanaf hij de frontman was van de band Tacker. Mijn toenmalige gitaarleraar speelde in de band en zodoende kwam Eric op mijn pad. Daarna heb ik ook regelmatig met hem te maken gehad bij 3FM als ik daar weer eens mocht komen optreden met mijn eigen muziek. We hebben het over zijn liefde voor de gitaar en de fiets, het stoppen met drinken, zijn theatertour met Maaike Ouboter. Hij heeft zijn prachtige Atkin D37 bij zich en hij blijkt de eigenaar geweest te zijn van het grootste pedalboard van het westelijk halfrond! Jullie konden van te voren vragen inleveren, daar heb ik er zoveel mogelijk van proberen te stellen en wordt Matthijs gaat door, Eric gaat door??  Als je deze podcast tof vindt, abonneer je dan als je durft. Dat doe je in je favoriete podcast app zodat je een melding krijgt zodra er weer een nieuwe aflevering online staat. Of als je nu kijkt via youtube: abonneer je dan op mijn YouTube kanaal, druk op die like button en laat een reactie achter. Dat helpt allemaal om de podcast te laten groeien! Veel plezier met deze Gitaarmannen, de podcast met Eric Corton.    

Check hier het nieuwe Tacker album: https://open.spotify.com/album/7BbR032pJzp1guYCv3zCJJ?si=uXQDT82jT-e75p8Wn2pS9Q

Deze podcast wordt gesponsord door The Fellowship of Acoustics. Met de kortingscode “GITAARMANNEN” krijg je 5% korting op ALLES in de shop. Ga naar www.tfoa.eu.   

Disclaimer: Ik ga zelf volledig over de inhoud van de podcast, daar verandert niks aan.   Kijk hier voor een de Atkin D37 bij The Fellowship of Acoustics: https://www.tfoa.eu/en/atkin-d37-pre-war-madagascar-rosewood-adirondack-a.html 

 🙌SUPPORT GITAARMANNEN, DE PODCAST!🙌 Het maken van deze podcast kost me veel tijd, en dat vind ik helemaal niet erg. Maar, mocht je je waardering uit willen drukken in een paar euro’s? Dan kan dat natuurlijk! Eenmalige donaties doe je via: http://bunq.me/edmusic Nieuw dit seizoen is dat je ‘Grote Gitaar Vriend’ kan worden. Wat valt je ten deel: Eeuwige roem, oneindig veel luchtgitaren en natuurlijk extra content en early access bij nieuwe afleveringen!    

Eenmalige donaties: http://bunq.me/edmusic 

Gitaar Vriend worden: http://petje.af/edstruijlaart 

Wordt Spotify abonnee: Anchor

?!?VRAGEN/OPMERKINGEN?⁉️ Stuur een email naar de klantenservice: info@gitaarmannen.nl  

🎸ED LIVE🎸 Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour   

📻RADIO📻 Luister elke zondag van 18 tot 20 naar mijn radio programma op *Radio Veronica*. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek!   

📢Meer info: www.gitaarmannen.nl📢   

#ericcorton #edstruijlaart #gitaarmannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.