S04E04: Reinier Scheffer

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
S04E04: Reinier Scheffer
/

Te gast in deze aflevering: Reinier Scheffer. Reinier is gitarist bij o.a. BLØFTim Dawn, Niels Geusebroek en daarnaast actief als gitaarleraar. We bespreken hoe Reinier als kleine jongen in Groningen de gitaar ontdekte en zijn weg moest vinden in Amsterdam toen hij naar het Conservatorium ging.  Hij heeft zijn favoriete gitaar meegenomen: Een Fender jazzmaster uit 1966 en laat horen hoe dat klinkt. In let’s talk gear bespreken we een ingezonden pedalboard van 1 van de trouwe luisteraars en uiteraard Reinier z’n eigen gear-fetish. Nieuwe rubriek is ’tips & tricks’, waarin we o.a. bespreken hoe je ‘fit’ blijft op de gitaar. De dilemma’s komen voorbij en meerrrrrrrr.

Meer info over Reinier: https://www.reinierscheffer.com/

—–
SUPPORT GITAARMANNEN, DE PODCAST!
Het maken van deze podcast kost me veel tijd, en dat vind ik helemaal niet erg. Maar, mocht je je waardering uit willen drukken in een paar euro’s? Dan kan dat natuurlijk! Eenmalige donaties doe je via: http://bunq.me/edmusic Nieuw dit seizoen is dat je ‘Grote Gitaar Vriend’ of ‘Kleine Gitaar Vriend’ kan worden. Wat valt je ten deel: Extra content! Met elke gast neem ik een extra aflevering op waarin ik onder meer de 3 favo gitaristen van de gast bespreek.

Eenmalige donaties:http://bunq.me/edmusic
Grote of Kleine Gitaar Vriend worden:http://petje.af/edstruijlaart

VRAGEN/OPMERKINGEN?
Stuur een email naar de klantenservice, mijn moeder zit klaar om je vragen te beantwoorden: info@gitaarmannen.nl

ED LIVE
Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour

RADIO
Luister elke zaterdag en zondag van 18 tot 20 naar mijn radio programma op Radio Veronica. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek!

Meer info: www.gitaarmannen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.