S02E01: CLEMENS BLACQUIERE

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
S02E01: CLEMENS BLACQUIERE
/

We zijn terug met een nieuw seizoen van Gitaarmannen, de Podcast. Vanaf nu zullen de podcasts live worden opgenomen vanuit mijn EdQuarters. De gast is erbij op locatie en jij kan vragen stellen tijdens de livestream. De podcast verschijnt aansluitend als audio podcast op alle bekende platforms. 

In aflevering 1 is Clemens Blacqui√®re te gast. Sessiemuzikant van beroep. Hoe komt hij de Corona-crisis door nu er geen optredens meer zijn? We praten over hoe hij bij Marco Borsato is terechtgekomen. Wat maakt spelen bij Claudia de Breij zo leuk en is hij ooit wel eens in een situatie terechtgekomen dat er geen klik was tussen hem en zijn opdrachtgever? De dilemma’s komen natuurlijk ook weer aan bod! 

= MERCH = 
Er is nu ook Gitaarmannen merchandise! Ga naar http://bit.ly/gitmanshop en bestel een t-shirt, hoodie of een Gitaarmannen mok!

= SUPPORT = 
Het maken van een podcast kost geld. Dat is niet erg, want ik maak het met liefde! Maar, ik krijg vaak te horen dat mensen iets willen bijdragen. Dat wordt alleen maar gewaardeerd! Wil jij de podcast supporten? Dat kan op de volgende manieren: 
– Scan de QR code met je bank app (als je kijkt via youtube)
– Ga naar http://www.patreon.com/gitaarmannen en kies een tier die bij je past
– Doe een eenmalige support (kies zelf het bedrag) via http://bunq.me/edmusic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.