S04E06: Maarten Ouweneel

Gitaarmannen, de podcast
Gitaarmannen, de podcast
S04E06: Maarten Ouweneel
/

Gitarist Maarten Ouweneel is te gast in Gitaarmannen, de podcast. Maarten is sessie gitarist en speelt bij onder andere Danny Vera en OG3NE. Daarnaast heeft hij recent zijn eerste solo album uitgebracht vol met instrumentale gitaarmuziek. Ebb & Flow heet het en is hier te bestellen: https://maartenouweneel.com/product/ebb-flow-cd/

In de podcast praat ik met Maarten over het opgroeien in Krimpen aan den IJssel, het ontdekken van de gitaar en je weg vinden in ‘sessie land’. Hij heeft een 2-tal, speciaal voor hem gemaakte, gitaren meegenomen die hij uitgebreid bespeeld. In de nieuwe rubriek ’tips & tricks’ heeft hij een paar handige inspeel oefeningen voor je. Laat het verhaal van Maarten je inspireren om weer lekker veel die gitaar te gaan spelen!

Meer info over Maarten: http://www.maartenouweneel.com


SUPPORT GITAARMANNEN, DE PODCAST!
Het maken van deze podcast kost me veel tijd, en dat vind ik helemaal niet erg. Maar, mocht je je waardering uit willen drukken in een paar euro’s? Dan kan dat natuurlijk! Eenmalige donaties doe je via: http://bunq.me/edmusic Nieuw dit seizoen is dat je ‘Gitaar Vriend’ (grote of kleine!) kan worden. Wat valt je ten deel: Extra content! Met elke gast neem ik een extra aflevering op waarin ik onder meer de 3 favo gitaristen van de gast bespreek.

Eenmalige donaties: http://bunq.me/edmusic
Gitaar Vriend worden: http://petje.af/edstruijlaart

VRAGEN/OPMERKINGEN?
Stuur een email naar de klantenservice, een team van specialisten zit voor je klaar: info@gitaarmannen.nl

ED LIVE
Kom ook eens kijken bij een optreden van mij! Kijk voor actuele data op www.edstruijlaart.nl/tour

RADIO
Luister elke zaterdag en zondag van 18 tot 20 naar mijn radio programma op Radio Veronica. Met daarin aandacht voor de podcast en uiteraard ook meer dan voldoende gitaarmuziek!

Meer info: www.gitaarmannen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.